Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

30 d’oct. 2012

Acta del Consell de Delegats 30/10/12

La reunió de Delegats era bàsicament adreçada als delegats d'ESO, per presentar el P.I.D.C.E.S. ( Projecte d'informacio i dinamització de Centres d'Ed. Secundària). però la Kentia Puig a última hora no ha pogut assistir i la informació del PIDCES és fara passant la Kentia el proper dimarts 6 de novembre per totes les classes de la ESO, enlloc d'informar als delegats i aquests a les seves classes.

Hem aprofitat per fer alguns recordatoris per portar a les tutories:
  • Cal recordar a les classes que no es pot seure per terra, impedeix la circulació adequada pels passadissos, sobretot a les escales petites (molts alumnes de Cicles seieu sovint a aquestes escales)
  • Cal recordar també que només es poden utilitzar les taules del vestíbul a les hores de pati per treballar, i no per estar "jugant" amb el portàtil.
  • I que l'hora d'entrada a la tarda és a les 3h. i que com a molt 5 minuts abans es pot pujar als passadissos, hi ha alumnes que venen 10 o 15 minuts abans.
Alguns alumnes de batxillerat presents a la reunió han plantejat el tema de la vaga general del dia 14 de novembre.

Hem quedat el proper dimarts dia 6 a l'hora del pati a l'aula 02 per parlar-ne, aquell dia tindrem més informació, inclús del professors, perquè no és una proposta de vaga només d'estudiants.