Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

7 de nov. 2012

Acta del Consell de Delegats 6/11/12

VAGA GENERAL 14 DE NOVEMBRE

Es va explicar que aquest cop era una vaga de treballadors, no d'estudiants, i per tant els alumnes i les seves famílies podien decidir què feien davant la possibilitat de que una gran o petita part dels professors no vinguessin a classe, al recolzar la vaga. En aquesta ocasió per tant no cal presentar llistes a Direcció amb els que volen fer vaga de cada classe, i els alumnes de 1r i 2n d'ESO també es troben en la mateixa situació que la resta d'alumnes. Direcció enviarà una carta a les famílies informant de la proposta de vaga general de treballadors i  de que el centre restarà obert pels alumnes que vulguin venir perquè, complint la normativa, hi haurà uns serveis mínims per atendre'ls.

Davant la proposta de fer una "ocupació" de l'institut la nit anterior, es va argumentar que no tindria gairebé resó, perquè als mitjans de comunicació, a l'endemà, només es parlaria d'una vaga que afecta, fins i tot, a varis països, enlloc de l'ocupació de l'institut, que una mesura així ha de tenir un recolzament molt gran, no només la colaboració dels professors, sinó també la d'altres centres i sobretot una majoria de la societat sensibiltzada com va passar amb la Guerra de l'Irak, per exemple, i que a l'institut hi vam participar.
La lògica "febre reivindicativa" que els alumnes dels cursos grans demostraven davant de la situació a l'Ensenyament es podia canalitzar més endavant, separat de la vaga general, si cal fent "24 hores per L'Ensenyament" per exemple, però això requereix molt d'esforç de sensibització, moure professors, alumnes, molts centres i muntar activitats, però amb temps i voluntat es poden fer moltes iniciatives.