Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

6 d’oct. 2012

Acta del Consell de Delegats 5/10/12

PROPOSTA DE VAGA

Per informar de la proposta ve un representant del Sindicat d'Estudiants, que ens explica l'abast de les retallades en Educació tant del Departament d'Ensenyament de la Generalitat com del govern Central.

El Xavi reflexiona sobre les conseqüencies d'apuntar-se a totes les mobiltzacions, recorda les del curs passat, i recorda també el procediment que tenim a l'institut per que els alumnes facin vaga.

Per manca de temps no s'han pogut fer gaires intervencions , algun delegat de Cicles proposa de fer els 3 dies i consulta què passaria si s'aprova fer-ne un i faltar els 3 dies.
Per consens i sense votació s'aprova d'informar a les classes dels motius de la vaga i proposar fer-la el dimecres dia 17, que és el dia de la manifestació.

Recordem que per complir amb el plaç de 48 hores i donar temps de fer el full de cada alumne per signar els pares i elaborar la carta per avisar-los, caldrà donar la llista d'alumnes que faran la vaga, com a molt tard el dijous 11 a última hora.

El Guillem expressa la seva preocupació pel fet que hi ha algun exàmen posat pel dia 17. Recordem que si es fa el procés bé (avís, signatura dels pares, etc) la falta és justificada, i per tant els hauríen de fer l'exàmen un altre dia o canviar la data parlant amb el professor.

PROPOSTA DEL 12 D'OCTUBRE

S'havia proposat la possibilitat de venir al centre el dia 12, alumnes i professors, com a mesura de protesta contra un dia de festa que celebra la Hispanidad i commemora un genocidi.

L'Arnau, que és el que l'havia plantejat, declina explicar-ho, per el poc consens assolit fins ara entre l'alumnat i els professors, que malgrat poder estar d'acord, veu molt difícil aconseguir el ressò, gairebé estatal, que han tingut a La LLauna.