Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

29 de gen. 2013

Acta del Consell de Delegats del 29/1/13

Informacions:

L'Helena Merino de 4t ens informa que els cursos de 4t elaboren la revista i s'han trobat que té molt poques visites el 1r número digital i demana que els delegats animin els alumnes de les seves classes a visitar-la.

S'informa que s'ha detectat a les taules del vestíbul que després del pati està força brut de papers i restes de menjar, cal avisar a les classes perquè no es repeteixi, sinó s'acabarà la tolerància que actualment tenen els professors de guàrdia de pati amb els alumnes que es queden a les taules i tothom haurà de sortir al pati obligatòriament.

Carnaval:

Fem recompte dels cursos de Cicles i Batxillerat que volen participar al Carnaval. Recordem que la neteja de les classes s'ha de fer just després que passi el jurat i abans de baixar al pati.
Recordar també que abans del dijous 7 els cursos que vulguin quedar-se a decorar la seva aula, la tarda del dijous (fins a les 5h.) o el mati del divendres a les 8h. han de comunicar-ho al Xavi amb el nom del professor que els acompanyi.
L'aula que correspon a cada curs es comunicarà via tutors, és possible que les aules 11, 12 i 13 tinguin problemes per quedar-se dijous perquè estan ocupades per alumnes de cicles, caldrà avisar amb temps a la Carme Duran si es volen quedar a decorar-les, perquè pugui fer un canvi d'aules.

Proposta de vaga:

Valorem les propostes de vaga de un i de tres dies per la setmana que ve, com els alumnes de 1r i 2n no en poden fer, voten 10 cursos: 5 d'ESO, 3 de Batxillerat i 2 de Cicles, un 4td'ESO i un 2n de Batx. no han assistit a la reunió.
Resultat de la votació: 4 vots a favor de fer 3 dies, 5 vots per fer-ne un i una abstenció.

Els alumnes del BVII volen fer vaga el dimecres 6 de febrer, que és el dia de la manifestació.

Cal portar la llista d'alumnes que faran vaga a direcció, com a darrer dia, la tarda del divendres que ve, dia 1 de Febrer, perquè puguin fer la carta i puguin signar l'autorització els pares.