Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

18 de gen. 2013

Acta del Consell de Delegats del 18/1/13

Eleccions Consell Escolar

Al sector alumnes el resultat de les eleccions és el següent:
  1. Helena Merino (4t)            324 vots
  2. Pau Jalencas (3r)               295 vots
  3. Víctor Montoya (Cicles)    251 vots
  4. Alvaro Rodriguez (Cicles)  227 vots
Els tres representants guanyadors estan convocats a la reunió de constitució del nou Consell el dimecres 30 de gener a les 6 h. de la tarda.

Carnaval

Expliquem i repartim per escrit l'organització i normativa del Carnaval d'enguany.

Informacions

  • S'ha acceptat les dos peticions dels delegats pel que fa al control de l'àrea de la taula de ping pong del pati, i el funcionament de la clau de l'ascensor pels alumnes el 1r dia.
  • Només una classe ha fet una comanda de "samarretes grogues", si alguna més l'interessa encar es pot fer comandes.
  • Els alumnes que els interessi de 3r i 4t estan convocats dimarts que ve dia  22 a l'hora del pati a l'aula 22, a un Taller de Sexualitat en el marc de les activitats que organitza el PIDCES.
  • S'informa d'una activitat que es farà a Badalona el dissabte vinent que inclou un concert solidari on l'entrada consisteix en portar aliments, la informació es pot ampliar a la web: AUPA PAU.
  • Hi ha una proposta de vaga en protesta de les retallades a l'Ensenyament per als dies 5,6,i 7 de febrer. A la propera reunió de delegats valorarem la proposta, però d'entrada recordem el seguiment de la vaga  que va tenir la de tres dies el primer trimestre.

Propera reunió :                 Dimarts 29 de gener  (11h. aula o2)