Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

16 de nov. 2012

Acta del Consell de Delegats del 16/11/12

Col·laboració amb el Banc dels Aliments

L'institut col·laborarà amb la Campanya "Gran recapta d'Aliments" organitzada per la Fundació Banc dels Aliments per proporcionar ajuda a les persones més necessitades.
Les famílies i alumnes d'ESO, batxillerat i Cicles formatius, el professorat i el personal del centre que vulguin participar cal que portin una bossa amb 1kg d'aliments (aprox.) es poden portar paquets d'arròs, sucre, pasta, llegums, brics de llet o de caldo, llaunes, etc. no es poden portar envasos de vidre.
Les bosses s'han de deixar a consergeria la setmana del 26 al 30 de novembre.

Eleccions al Consell Escolar del Centre

Caldrà renovar els representants dels alumnes al Consell Escolar, les eleccions es convocaran a partir del 3 de Desembre i les votacions es faran la setmana del 14 al 18 de gener del 2013.
Els candidats que es vulguin presentar hauran de fer "campanya", més endavant en tornarem a parlar.

Precs i preguntes

Els delegats d'algunes classes plantegen aquestes dues demandes:
  • Que els professors de guàrdia de pati controlin els que seuen a la zona del ping pong perquè no deixen jugar
  • Que els alumnes que van en crosses puguin utilitzar l'ascensor el 1r dia, malgrat no haver pagat la fiança, que portarien l'endemà


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!

Als delegats de 1r d'ESO C no ens ha arribat cap missatge sobre les reunions del Consell de Delegats. Ens podríeu dir on i quan serà la propera reunió?

Moltes gràcies!

Gemma Ballesteros