Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

25 de gen. 2015

Acta de la reunió del Consell de Delegats, 23 gener 2015


Assistents: Delegats de tots els cursos de l'ESO excepte 3rA, 3rB i 4tB, els dos 1r's de Batx. (els de 2n estan de viatge a Roma), el coord. Xavi Iglesias.

Demandes de millores dels alumnes

Hi ha algunes novetats respecte al document amb les respostes de Gestió de l' institut a les demandes que es va enviar en el correu de convocatòria de la reunió del consell de delegats, per poder explicar a les tutories:

1. Ja s'han comprat i posat 2 bancs més a la rampa d'entrada del centre.

2. Ja s'ha posat un mirall al WC de nois del 2n pis

3. Pilotes hora del pati: la Laura Pascual s'encarregava de substituir les pilotes més "atrotinades" per unes en millor estat.

4. Taquilles: l'administrativa de l'AMPA diu que hi ha taquilles disponibles el que passa és que les que queden són les més altes i hi ha alumnes petits que no les volen perquè no hi arriben amb comoditat.

Votació de les propostes del premi conviure
El 1r SMIX de Cicles ha fet arribar el seu vot per correu

Donar els diners a una ONG:                         7cursos
Comprar Bancs per el pati:                            4cursos
Abstencions:                                                2 curs
La meitat dels diners a cada proposta:            2 cursos

Com ha guanyat la proposta de donar a una ONG, diem de, en altres reunions, determinar a quina, prioritzant alguna de Badalona.

Organització del carnaval

Es reparteix un document a tots els assistents, amb el més important de l'organització del Carnaval: horari, precaucions, jurat, premis, etc. (també és en un document adjunt al correu enviat als delegats amb l'acta)
Recordem que ja des de el curs passat no es poden quedar els cursos el dijous a la tarda a decorar la classe perquè estan utilitzades pels alumnes de cicles. Que si algun curs necessita més temps pot venir a les 8h. del matí (una hora abans, perquè aquell dia s'entra a les 9h.) si estan amb algun professor o tutor de la seva classe.
L'adjudicació de les aules arribarà pels tutors.
Enguany es pot gastar per aula per la decoració fins a 15 €, per recuperar els diners cal guardar els tíckets, i els delegats, després del Carnaval, poden passar per Secretaria a cobrar el retorn de les despeses. En les primeres 2 o 3 setmanes, més endavant ja no es retornaran els diners, es donava el cas altres anys de cursos que volien cobrar després de Setmana Santa.
El Marc Santamaria (1r Batx. B) buscarà entre els alumnes de Batxillerat els 4 voluntaris que calen per fer de Jurat.
Entre els delegats han sortit els següents voluntaris per fer la presentació:
  • 1ESOC Dani Lahoz
  • 2ESOC Andrea Mora
  • 3ESOD Pol Anguita
  • 3ESOD Gemma Ballesteros
Badalona, a 23 de Gener de 2015