Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

28 de gen. 2009

CONSELL DE DELEGATS

28 – 01 – 09


1. CARNAVAL

S’informa de què aquest curs hi haurà dos jurats (per 1r, 2n i 3r i per 4rt, Batx. i C. Formatius). Els premis també es doblen.
Es reparteixen els fulls d’inscripció per a les Comparses (cal fer-los arribar a en Roger abans del dia 17 de febrer)
Es recorda que si cal una aula “especial”, cal demanar-la amb antelació; de moment, hi les comandes següents:
1r Batx. B, aula 31
4rt A, una del 1r pis, amb canó
Els grups que necessitin quedar-se la tarda del dia 19 per tal de preparar la classe, cal que informin a en Roger per escrit abans del 17 de febrer.


2. PARELLES LINGÜÍSTIQUES

Les parelles ja formades (ha estat tot un èxit de participació!) que necessitin fer consultes a l’Elisabeth Fabregat, cal que li ho comuniquin amb antelació i ella les cridarà en hores lectives, per tal d’assessorar-les.


3. TROBADA DE DELEGATS
Com cada curs, l’ajuntament de Badalona organitza una jornada en què els Delegats/es de diferents centres es troben per tal de participar en una conferència-col•loqui, intercanviar informacions, participar en tallers, dinar en comú, etc.
Aquest any es celebra el dimarts dia 24 de febrer (matí i tarda); com a novetat cal destacar que hi participaran delegats de centres de fora de Badalona.
Els interessats –poden ser uns 10- cal que facin arribar els seus noms a en Roger a primers de febrer.


4. PATI
Altre cop es detecten moltes boles de paper d’alumini tirades al pati, cal controlar-les per evitar la plaga de gavines i coloms.
També s’ha comprovat que, de forma deliberada, alguns alumnes xuten la pilota d’una manera exageradament forta (ha fet mal a algun alumne). Els professors han acordat que si això es repeteix recolliran les pilotes durant una setmana, quedant suspeses lligues, partits improvisats, etc.

5. MURAL
En Miguel i en David, de 3r, informen del projecte de pintar un mural a la paret exterior de l’IES (la que dóna a l’església).
Es faran diferents projectes que s’exposaran, els alumnes escolliran per votació el que més els agradi i aquest serà el que es realitzarà.
L’IES pagarà el material, es farà un reportatge en vídeo, etc.
Això implica que CAP ALUMNE PINTARÀ TAULES, PARETS, ETC. DE L’INTERIOR DE L’IES.
Un cop donada aquesta informació, en Miguel proposa pintar també part de la paret del darrere. En Roger portarà aquesta proposta a gestió.

Delegats assistents:
1r A: Guillem, Laia. 1r B: Anás, Lorea. 1r C: Iván, Martí. 1r D: --. 2n A: Sara, Marilyn. 2n B: Martí. 2n C: Marta, Silvia. 2n D: Míriam, Nakari.
3r A: Víctor. 3r B: -. 3r C: Yaiza. 3r D: Miguel, David. 4rt a: Núria, Ananda. 4rt B: Aina, Laura. 4rt C: Ariadna.
1r Batx. B: José Luís