Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

14 de gen. 2009

CONSELL DE DELEGATS

14 - 1 - 09

1.VALORACIÓ CONCERT DE NADAL
Els Delegats/es valoren molt positivament el Concert de Nadal. Algun demana que el proper curs es tingui més temps per preparar l'actuació. Tots valoren MOLT BÉ l'actuació dels profes i demanen que el proper curs es mantingui i en surtin més a cantar.

2. PARELLES LINGÜÍSTIQUES
En Roger reparteix algun cartell sobre el tema i explica que altre cop es posen en marxa les parelles lingüístiques. Recorda que estan formades per un alumne que no parla prou bé el català i un altre -tutor- que en té bon domini. Cal que es trobin una hora a la setmana durant vuit setmanes per parlar en català de qualsevol tema que els interessi.
Les parelles formades (o els qui busquin parella) tenen una reunió el proper dimecres 21 de gener amb l'Elisabeth Fabregat, a l'hora de pati, a l'aula 01.
Aquest curs les parelles podran demanar ser ateses en hora lectiva per l'Elisabeth per tal d'aclarir dubtes, cercar temes de conversa, etc.
(Els professors/es parlaran més àmpliament d'aquest tema a classe de llengua catalana).

3. PROPOSTA INICIAL DE CARNAVAL
En Roger informa que la proposta de celebrar el Carnaval es manté com cada any:
- Poden particiar-hi tots els cursos i nivells de l'IES.
- Cal decidir de què es disfressa cada grup classe.
- Cal demanar-li una aula específica, si cal (gimnàs, etc.).
- Els canons i ordinadors de les aules que tenen aquest material NO ES PODEN TOCAR, NI CANVIAR DE LLOC, NI DESCONNECTAR.
- Els canons i ordinadors de les aules que tenen aquest material, es podran fer servir per a la festa per una persona responsable (per crear determinats efectes, passar diapositives, etc.). Caldrà comunicar-ho per escrit a en Roger i al Director.
- Es comptarà, si cal, amb una dotació econòmica per grup classe, uns 25 euros.
- Cal portar tot el material que es necessiti de casa, per evitar despeses inútils o malbaratar o perdre material de l'IES.
- El material del subterrani es podrà fer servir, sempre i quan es faci una comanda per escrit a en Roger i es retorni al seu lloc.
- La festa es celebra el 20 de febrer pel matí. (Primera part, preparar les classes, segona el concurs, etc.). En properes reunions explicarem amb detall l'organtzació.
- En acabar la festa, les classes han de quedar ordenades.

4. ADRECES ELECTRÒNIQUES
En Roger demana que altra vegada es revisin els correus dels Delgats, ja que força emails li són retornats per direcció incorrecta. Així es fa.

Assistents:
Guillem, Laia (1r A). Lorea, Judit (1r B). Iván, Martí (1r C). Héctor, Vicky (1r D). Sara, Marilyn (2n A). Martí, Raquel (2n B). Marta, Silvia (2n C). Míriam, Nakari (2n D). -- (3r A). Eudald (3r B). Júlia (3r C). -- (3r D). Núria (4rt A). Laura, Míriam (4rt B). Ariadna (4rt C).
-- (1r Batx. A). Omar (1r Batx. B). -- (2n Batx. A). Paula, Toni (2n Batx. B). -- (C. Formatius).