Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

19 d’abr. 2016

Acta Reunió Delegats 7 abril 2016




REUNIÓ DELEGATS     7 maig 2016   ESO/ BTX

Assistents,7 maig:  1r ESO C, 2n ESOC, 3r ESO A-B-C-D, 4t ESO B, 1r BTX B,
 2n BTX  A-B
                 8 maig : 1r ESO A-B, 2n ESO A,B,D, 4t ESO A-C-D.
Ordre Dia: Jornada del “Dia sense mòbil”
                  Funció de les taules del Holl a l’hora del pati.
                  Vaga 13,14 abril.

-El primer punt  del dia són les taules del Holl. S’informa als delegats que aquestes taules només es pot estar per treballar. No es pot jugar en elles al ordinador, mòbils i demés aparell,  ni quedar-se per parlar.

-Següent punt del dia és per donar informació  de la “jornada sense mòbil” en el centre. El dia 4 de maig, dimecres, es farà la jornada sense mòbil. Aquest dia tots els alumnes professors i Pas no podran treure, mirar, ni utilitzar el mòbil  des de que entren al centre a les 8h, fins que surtin a les 13’30 o 14’30.
També l’empresa Orange ens portarà unes capses on és podran deixar mòbils que no funcionin, carregadors, bateries espatllades... Per cada aparell que es porti Orange donarà uns diners que aniran a UNICEF. Aquets diners s’utilitzaran per fer escoles en els països que les necessiten.
Aquestes caixes estaran devant de consergeria tota la setmana, des del 2 al 6 de maig.
A la vegada els alumnes de 4t en les classes de plàstica estan fent uns cartells, sobre el tema, que es penjaran pel centre durant la setmana.

-En tercer lloc parlem sobre la vaga proposta pel dia 13, 14 d’abril.
S’arriba a l’acord per unanimitat que el centre no la farà. Creiem que és una vaga no seguida per una majoria  significativa de sindicats i tampoc se sap quin partit polític governarà ni quines propostes té.


REUNIÓ DELEGATS     7 maig 2016  CICLES  

 Assistents. Tots els cicles.
Ordre del dia: Vaga del 13,14 d’abril.

Els delegats de cicles tras haver parlat a  les seves classes proposen, per unanimitat, fer vaga els dos dies 13 i 14 d’abril. Presentaran els paper d’autorització com molt tard el divendres 8 de mig a direcció.