Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

29 de nov. 2013

Acta de la reunió del Consell del 28-11-13

Estaven convocats a la reunió del Consell els delegats d'ESO i Batxillerats, als de Cicles els passem l'informació per correu i amb l'acta per estalviar-los l'assistència, perquè és una reunió més aviat informativa, amb l'objectiu que els delegats passin l'informació a les seves classes.
Han assistit delegats de tots els cursos excepte 2n ESO C, 3r ESO D, 4t ESO A i B, 1r BATX A i 2n BATX A i B, és a dir de 19 cursos han assistit 12. Han faltat 7 !!
Val la pena recordar que quan els delegats no assisteixen a les reunions és la seva classe la que no assisteix, i es queda sense la informació o el debat. Si tenen problemes per venir a les reunions cal que triin altres delegats, o si és un dia puntual poden "comissionar" a algun company que els substitueixi excepcionalment i triat a la tutoria voluntariament.

 

SKAPAT

Es demana als delegats que recordin i encoratgin la lectura de la nostra revista de l'institut, que des del curs passat és digital. Valorem que quan es repartia en paper a tots els alumnes molts no la llegien i que ara segur que els alumnes de 4t, que són els que l'elaboren, la llegeixen en massa.
Recordem les seccions i les més atractives.

Reciclatge a l'Institut

Informem que darrerament, del curs passat cap aquí s'ha notat un retrocés en el reciclatge a l'institut, ens trobem envasos als contenidors del paper i paper rebregat, o paper al d'envasos.
Pensem que hi ha hagut un relaxament des de que es va començar a reciclar al centre.
Reflexionem sobre la necessitat de fer-ho bé i, en general de l'urgència que té la seva generació, en revertir la inèrcia de malbaratament energètic i de contaminació que actualment patim al Planeta.
Diem de que els delegats  facin d'agents del Medi Ambient a les seves classes. La campanya de sensibilització que es va fer a les tutories fa dos cursos, no es va repetir el curs passat.

Acordem que els Delegats de 1r i 2n d'ESO passaran el Power Point de la Campanya a les seves tutories per parlar-ne a classe.

Els cursos de 3r i 4t i Batx. i Cicles si volen també poden passar-lo per provocar el debat, en qualsevol cas han de recordar als companys el funcionament dels contenidors i encoratjar-los a respectar el reciclatge correcte.

El PWP està al MOODLE de l'institut : a Escola Verda i es pot entrar com a visitant
També si feu servir aquest link s'obrirà directament:


http://agora.xtec.cat/iesb7/moodle/mod/resource/view.php?id=17933