Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

12 de des. 2009

Acta consell delegats 11-12-09

CONSELL DE DELEGATS/ES

11 - 12 - 09

1. TESTERES PATI

Es recorda als delegats de 1r que cal fer millor el manteniment de les testeres del pati. Cal que la propera setmana els de 1r C “clavin” les branques d’heura a la paret.


2. TAULES


En Roger informa que s’ha notat positivament la neteja de les taules, però que encara hi ha qui les embruta i molts delegats de 1r i 2n es queixen de què les netegen, però que altres grups les tornen a embrutar. Com que ara ja hi ha a cada aula el llistat de quins grups les utilitzen, s’acorda que quan això passi, el delegat/a apuntarà el grup “embrutador” i passarà la nota al tutor/a i a la cap d’estudis, Carme Duran.
Hi ha una queixa generalitzada: l’aula d’audiovisuals està especialment bruta, la Sandra, delegada responsable d’aquesta aula, informa que la netegen constantment. S’acorda fer arribar la queixa directament a gestió.


3. CORREU ELECTRÒNIC

En Roger torna a passar el llistat d’adreces electròniques perquè encara hi ha delegats que no reben els emails.


4. CONCERT DE NADAL

Nota: Aquesta informació i aquestes propostes són encara provisionals, ja que gestió es reunia per parlar-ne després del consell de delegats.

ESO:

El concert es celebra el dilluns 21 de desembre a la sala d’actes.

En acabar el pati, els alumnes es trobaran a la classe habitual i aniran a la sala d’actes acompanyats pel corresponent professor/a. Es posaran en grup on els hagi indicat la Begonya o en Santi. CALDRÀ MANTENIR UNA ACTITUD CORRECTA I ESTAR EN SILENCI MENTRE DURI EL CONCERT.

En José Ángel, com a director, presentarà el conjunt de l’acte.

En resposta a la demanda del consell de delegats del curs passat i de la professora de musica d’una major implicació per part dels professors, els presentadors de les actuacions del concert seran dos professors –en principi, l’Elisabet Fabregat i en Xavi Iglesias- i també dues alumnes: la Laura Ayén i l’Ariadna Matamoros. (Caldrà que es posin en contacte amb el departament de música per preparar la presentació).

En acabar el concert, els alumnes podran marxar cap a casa.

BATXILLERAT:
La proposta inicial era que els alumnes de Batxillerat fessin les activitats habituals, però plegant a 2/4 de dues, ja que hi ha professors que tenen avaluacions a última hora del matí.

Però les delegades fan les propostes següents (que ja s’han fet arribar a gestió):

1r Batx: Demanen obrir les portes del gimnàs i així poder assistir al concert; si això no fos possible, organitzar algun tipus d’activitat –que ja ens comunicarian- per acomiadar el trimestre.
2n Batx: Proposen que cada grup classe, per separat, organitzi una activitat per acomiadar el trimestre, entres les 12’30 i la 1’30 hores.


Assistents:
1r A: Júlia, Maria. 1r B Helena Julia 1r C: Laia, Rubén. 1r D: Roger, Paula.
2n A: Guillem, Laia. 2n B: Lorea, Andrea. 2n C: Martí, Winona. 2n D: Irene, Sergi.
3r A: Núria, Meybol. 3r B: Marta, Silvia. 3r C: Cristina.
4rt A: Sandra, Judit. 4rt B: Júlia, Míriam. 4rt C: ---.
1r Batx. A: ---. 1r Batx. B: Laura, Ariadna.
2n Batx. A: Laura, Albert.
C. Formatius: ---.