Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

25 de set. 2009

CONSELL DE DELEGATS

25 - 9 - 09


El consell es celebra amb els delegats provisionals. En Roger, com a coordinador, els dóna la benvinguda al curs 2009-10.


1. INTERVENCIÓ D’EN JOSÉ ÁNGEL COM A DIRECTOR DEL CENTRE

El director es presenta als delegats, els dóna la benvinguda, parla de la voluntat del centre -llargament demostrada- de fomentar la participació dels alumnes en les activitats del B-VII i la disposició de l’equip de gestió per atendre les seves propostes i demandes; insisteix en la necessitat de participació i en la responsabilitat de delegats i delegades en la bona marxa de l’IES.

2. PRESENTACIÓ DE LA NOVA RESPONSABLE DEL PUNT D’INFORMACIÓ

Es presenta l’Anna, la nova responsable del Punt d’Informació de l’Ajuntament. Explica que ve tots els dimecres a l’hora de pati; comenta breument els serveis que pot prestar (reparteix un tríptic amb àmplia informació del programa PIDCES).
L’Ariadna de 4rt i en Guillem de 2n s’ofereixen com a delegats per coordinar-se amb ella.


3. DELEGATS I ELECCIONS

En Roger torna a repartir el full informatiu on s’explica que és i quines són les funcions dels delegats i del consell. Insisteix en la necessitat de tenir uns representants responsables i participatius.
Informa que la segona setmana d’octubre es faran unes eleccions “oficials” (mesa electoral, paperetes de vot, acta...) per grup classe i reparteix un full informatiu.

Per tal de potenciar el Consell i la participació de tots els alumnes en les activitats del centre, s’acorda que aquells cursos que no tinguin delegat/s o que aquest no assisteixi de forma regular a les reunions, no podran participar en les activitats que s’organitzen des del consell (Concert de Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, etc., etc.).


4. DIES DE REUNIÓ I ACTES

En Roger explica que aquest curs per, causa del seu horari, no es podran fer els consells en un dia de la setmana fix, com els altres any. Es faran en horari de pati o el divendres (i potser algun dimecres) a 2/4 1. S’avisarà per cartells i per email, un cop tingui les adreces.
A l’gual que l’any passat, l’acta de la reunió la penjarà a la pàg. web del consell de delegats per tal que tothom la pugui llegir.


5. ASSOCIACIÓ D’ESTUDIANTS

Es recorda que el curs passat va quedar pendent l’elaboració final dels estatuts de l’associació d’estudiants del B-VII. Les delegades del 1r de Batx. es fan responsables d’acabar-los i de fer els tràmits legals per a la seva aprovació.


6. LLIBRES DE TEXT USATS

En Roger informa que hi ha alumnes que per raons econòmiques no han pogut comprar els llibres i que l’AMPA ha esgotat les seves existències. Es fa una crida a tots els alumnes que en tinguin i vulguin donar-los o deixar-los a què els facin arribar el més aviat possible a la bibliotecària.


7. TALLER DE TEATRE

S’informa que el proper dilluns dia 28, a l’hora de pati, hi haurà una reunió al gimnàs amb tots els interessats en participar en el taller extraescolar de teatre.


8. SKAPA’T

La Núria González fa una crida a participar en la revista SKAPA’T amb tota mena d’articles de qualitat; proposa crear més endavant un equip de redacció fix.


9. CASTANYADA

La propera setmana d'octubre, en hora de pati, en Roger convocarà els delegats de 2n per començar a preparar la festa de la Castanyada.


10. SORTIDA DE TUTORIA DE 1r D’ESO

En acabar el consell, els delegats de 1r ‘ESO i en Roger es queden i organitzen les activitats de la sortida de tutoria de 1r. Es trobaran el proper divendres dia 2 per recollir els resultats de l’organització.


Assistents:
1r A: Pau, Yolanda 1r B Helena, Júlia. 1r C: Júlia, Martí. 1r D: Roger, Paula.
2n A: Guillem, Laia. 2n B: Lorea, Andrea. 2n C: Martí, Winona. 2n D: ---
3r A: Susana. 3r B: Marta, Sílvia. 3r C: ---.
4rt A: Eudald, Sandra. 4rt B: Oriol, Alex. 4rt C: Laura, Marta.
1r Batx. A: Gemma, Núria, Sergi. 1r Batx. B: Ariadna, Laura.
2n Batx. A: --. 2n Batx. B: --. C. Formatius: --