Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

31 de maig 2014

Acta del Consell de Delegats del 30-5-14


1.- PREMIS CONVIURE. Assistència dels Delegats al Parlament.


Repartim el full de la convocatòria, on posa l'horari, si es vol anar amb l'institut i no pel teu compte i per justificar als professors l'absència la darrera hora del dijous.

2.-  MANTENIMENT DE L'INSTITUT I NOFC. Acords provisionals

Algunes de les demandes que han fet els delegats es realitzaran de manera immediata (posar papereres als WC de les noies), altres aquest estiu (posar penjadors en les aules que no en tinguin) i d'altres a principi del curs vinent, quan hi hagi el compromís de l'alumnat de fer-ne un bon ús (paper higiènic a tots els WC).
s'inclourà en les NOF una referència a que es procurarà que els WC disposin dels elements necessaris sempre que l'alumnat en faci un bon ús.
Pel que fa a posar rellotges a totes les aules. Sortiria car de fer (35 rellotges), complicat de mantenir (canvi de piles, posada en hora) i a part podria provocar discussions sobre l'hora d'inici i final de les classes (no tots els rellotges marcarien l'hora exacta). Ja disposem d'un timbre que indica el final de les classes i si algun alumne vol saber l'hora exacta pot portar un rellotge o mirar l'hora en el seu ordinador portàtil. 

Vaga alumnat: serà difícil modificar aquest punt, la norma pretén evitar l'abús per part dels alumnes.


Telèfons mòbils als passadissos i vestíbul: tal i com està redactada ara la normativa ja inclou aquesta possibilitat.



Reforma de les dutxes dels vestidors: aquí hi ha dos temes que cal tenir presents:



1. La reforma dels vestidors i la dels WCs del 2n i 3r pis fa anys que està sol.licitada al Departament d'Ensenyament i per motius de pressupost no s'ha fet. Heu de ser conscients que es tracta d'una obra que no pot fer l'institut amb els seus recursos propis.



2. El departament d'educació física realitza unes recomanacions d'higiene a tots els alumnes per després de les classes, tenint en compte que no disposem d'instal.lacions adequades ni del temps necessari entre classes. Tots els alumnes han de portar una tovallola per assecar-se la suor i una "muda" de recanvi. Molts alumnes no segueixen aquesta recomanació i per això van amb el cos i la roba suada tot el matí.